Als de glimlach van je kind verdwijnt

Hulp en inzichten voor ouders en kinderen die te maken hebben met narcistische of borderline misbruik, ouderverstoting, omgangsregeling, instanties en rechtszaken

Als de glimlach van je kind verdwijnt voorzijde
Als de glimlach van je kind verdwijnt achterzijde
  • Als de glimlach van je kind verdwijnt voorkant
  • Als de glimlach van je kind verdwijnt achterkant

Kind en narcistisch misbruik.Hoe bescherm je een kind tegen narcisme en borderline misbruik. De slimste manier om te scheiden van een narcist of borderliner met kinderen. Tips en trucs met inzichten.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789083007236
Auteur Emelie van Laar
Uitgever Cavella
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 252
Lengte 210.0 mm
Breedte 147.0 mm
Hulp en inzichten voor ouders met kinderen die te maken hebben met een narcist, borderline of psychopatische (ex)partner. Narcistisch misbruik ligt overal op de loer. In dit boek lees je hoe je jezelf en je kind kan beschermen tegen ouderverstoting, bedreigingen van de narcist, borderliner of psychopaat. Zodra je een partner met een stoornis verlaat, zetten zij een heel arsenaal instanties tegen jou op om de omgangsregeling voor je kind te ontwrichten. Narcisme in een relatie met kind(eren) kan verwoestend zijn. Je zal door dit boek te lezen een ware metamorfose ondergaan. Je leert hoe je oneindig lange rechtszaken kan stoppen. Trucs hoe je kind zichzelf kan beschermen als het naar hun stoor-vader of moeder gaat. Vragen en antwoorden van de juiste advocaat en rechter. Alles komt in dit boek aan bod zoals, alimentatie, mediator, jeugdzorg, emotionele chantage, manipulatie, scheiden van een narcist of scheiden van een borderline partner. Oplossingen en bevestigingen zult u in dit boek vinden.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.